Προϊόντα για από τυρί (53)

ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ PECORINO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΝΤΖΑ - Ωριμασμένο

ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ PECORINO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΝΤΖΑ - Ωριμασμένο

PECORINO VECCHIO CACIO DI PIENZA - Ωριμασμένο
Πεκονίνο Τοσκάνης - Το Πεκονίνο Τοσκάνης DOP Ωριμασμένο είναι ένα παραδοσιακό τυρί

Πεκονίνο Τοσκάνης - Το Πεκονίνο Τοσκάνης DOP Ωριμασμένο είναι ένα παραδοσιακό τυρί

Το Pecorino Toscano DOP Stagionato είναι ένα παραδοσιακό τυρί, χαρακτηρισμένο από σκληρή ζύμη που προέρχεται από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, με προσθήκη πυτιάς και αλατιού. Το Pecorino Toscano DOP Stagionato έχει ελάχιστη ωρίμανση 120 ημερών και είναι κατάλληλο για να εμπλουτίσει τα πιάτα της ιταλικής παράδοσης.
Πεκονίνο Τοσκάνου - πεκονίνο με καρύδια, πεκονίνο με στέμφυλα, ώριμο πεκονίνο, φρέσκο πεκονίνο

Πεκονίνο Τοσκάνου - πεκονίνο με καρύδια, πεκονίνο με στέμφυλα, ώριμο πεκονίνο, φρέσκο πεκονίνο

ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΟΣΚΑΝΟ, ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΚΟΝΤΕΛΑΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΒΙΝΑΚΕΣ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΕ ΜΠΑΡΙΚ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΠΕΚΟΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΑΚΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Μέλι με Λευκή Τρούφα - Καρύκευμα από μέλι μελιτώματος με λευκή τρούφα

Μέλι με Λευκή Τρούφα - Καρύκευμα από μέλι μελιτώματος με λευκή τρούφα

Συστατικά: Μέλι, λευκή τρούφα (Tuber borchii Vitt. - προέλευση Ιταλία) 2,5%, λευκή τρούφα (Tuber magnatum Pico - προέλευση Ιταλία) 1%, άρωμα. Ιδανικό σε συνδυασμό με φρέσκα/μέτριας ωρίμανσης τυριά και λαρδί ή για την παρασκευή γλυκών.
ΣΕΙΡΑ ECONOMY SKID - Γεννήτριες ατμού με πατενταρισμένο μη αγώγιμο σχεδιασμό

ΣΕΙΡΑ ECONOMY SKID - Γεννήτριες ατμού με πατενταρισμένο μη αγώγιμο σχεδιασμό

Γεννήτρια ατμού σειράς ECONOMY SKID, τροφοδοτούμενη με φυσικό αέριο, πετρέλαιο ή LPG. Διαθέσιμες δυνατότητες από 50 kg/h έως 700 kg/h. Γεννήτρια τοποθετημένη σε πλατφόρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, με αυξημένες διαστάσεις για την τοποθέτηση του μαλακτικού ιοντικής ανταλλαγής, σταθμός δοσολογίας με δεξαμενή προϊόντος αποοξυγόνωσης. Η παραγωγή μας περιλαμβάνει γεννήτριες που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο, LPG ή πετρέλαιο, βιομάζα όπως ξύλο ή πελλέτες, ηλεκτρικές.
Η Καλύβα των Τυριών - Δωροπακέτα

Η Καλύβα των Τυριών - Δωροπακέτα

Η Καλύβα των Τυριών - Δωροπακέτα
ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ DOP

ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ DOP

Πεκονίνο Βιο D.o.p. ωριμασμένο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Πεκονίνο Βιο D.o.p. ωριμασμένο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
PECORINO ROSSO DI PIENZA - Φρέσκο

PECORINO ROSSO DI PIENZA - Φρέσκο

Είναι ένα τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα προβάτου; έχει σχήμα μπολ και ζυγίζει περίπου 1,5 κιλά.
PECORINO CACIO NERO DI PIENZA - Ημιώριμο

PECORINO CACIO NERO DI PIENZA - Ημιώριμο

Είναι ένα τυρί που παράγεται από γάλα πρόβειου σε θερμοκρασία περίπου 30/32°C. Με αυτόν τον τύπο μετατροπής, προκύπτει ένα λευκό τυρί πρόβειου με λίγο θρυμματιστή υφή και ξηρή, λεπτή γεύση. Η παραγωγή προβλέπεται σε δύο μεγέθη: ένα σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,450 κιλά και το άλλο σε ίσιο σχήμα με βάρος περίπου 1,900 κιλά. Πριν από την εμπορία, υποβάλλεται σε επεξεργασία με μαύρη πλαστική κρούστα. Η ωρίμανση κυμαίνεται γύρω από 60/70 ημέρες.
ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ DOP

ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ DOP

Πεκορίνο Βιο D.O.P. φρέσκο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Πεκορίνο Βιο D.O.P. φρέσκο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - Βιολογικό

ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - Βιολογικό

Το Bio Rosso είναι ένα φρέσκο τυρί φτιαγμένο από βιολογικό γάλα. Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το γάλα που χρησιμοποιείται είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο γάλα. Το Bio Rosso, με 15/20 ημέρες ωρίμανσης, επεξεργάζεται στην κρούστα με βιολογική πάστα ντομάτας, είναι ένα προϊόν σε σχήμα μπολ, με βάρος περίπου 1,500 κιλά;
Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΩΝ ΤΥΡΙΩΝ - Δωροπακέτα

Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΩΝ ΤΥΡΙΩΝ - Δωροπακέτα

Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΥΡΙΩΝ - Δωρεάν Πακέτα
ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ PECORINO D O P - Ωριμασμένο

ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ PECORINO D O P - Ωριμασμένο

Παράγεται με γάλα που προέρχεται από συγκεκριμένες περιοχές, όπως ορίζεται από τον κανονισμό του Συνεταιρισμού για τη Διαχείριση και Παραγωγή του πεκορίνο DOP. Η πήξη γίνεται σε θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 35 και 38°C και η θρυμματισμένη καζίνη πρέπει να έχει μέγεθος κόκκου καλαμποκιού. Η μορφή μπορεί να ζυγίζει από 1,000 kg έως 3,500 kg. Η παραγωγή μας έχει μέγεθος περίπου 1,800 kg ανά μορφή και ωριμάζει για τουλάχιστον 120 ημέρες. Η μυρωδιά είναι έντονη και η γεύση είναι ελαφρώς αποφασιστική.
PECORINO MAGNIFICO ROSSO - Ημιώριμο

PECORINO MAGNIFICO ROSSO - Ημιώριμο

Παράγεται μόνο από γάλα πρόβειο, μετατρέπεται σε θερμοκρασία περίπου 30/32°C και είναι ένα λευκό τυρί με ελαφρώς θρυμματιστή υφή και ξηρή, λεπτή γεύση. Η επεξεργασία της κρούστας με συμπυκνωμένο ντομάτας του προσδίδει μια ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση. Η παραγωγή προβλέπεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, το πρώτο σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,450 κιλά; το άλλο σε ευθύ σχήμα με βάρος περίπου 1,900 κιλά. Η ωρίμανση κυμαίνεται γύρω στις 60/70 ημέρες.
Πεκορίνο σπηλιάς - Ωριμασμένο

Πεκορίνο σπηλιάς - Ωριμασμένο

Η επιθυμία όλων μας είναι σίγουρα να ακολουθήσουμε μια υγιεινή και θρεπτική διατροφή. Πράγματι, δεν είναι τυχαίο ότι στη φύση μας υπάρχει πάντα η πρόθεση να ανακαλύψουμε ξανά, να βρούμε και να καταναλώσουμε γνήσια τρόφιμα όπως υπήρχαν παλιά. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας είναι προσανατολισμένη στην παράδοση, δεν θα μπορούσαμε να στερήσουμε τους λάτρεις του τυριού από ένα Pecorino Val d’Orcia που έχει ωριμάσει σε σπηλιά. Το χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος βρίσκεται ακριβώς στην ωρίμανση. Αυτή γίνεται φυσικά, μέσα σε μια σπηλιά σκαμμένη στο τοφφέ; και είναι ακριβώς σε αυτό το περιβάλλον, κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου ωρίμανσης, που το τυρί αποκτά αρώματα και γεύσεις αξέχαστες “πραγματικά αξέχαστες”. Μέσα στη σπηλιά παραμένει για περίπου 4 μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων το τυρί φυλάσσεται προσεκτικά καθώς και επεξεργάζεται με κρούστα από φυτικό λάδι για να διατηρήσει αναλλοίωτη τη γεύση του.
ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΒΕΚΙΟ - Βιολογικό

ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΒΕΚΙΟ - Βιολογικό

το βιολογικό παλιό, με 4 μήνες ωρίμανσης, προτείνεται σε 2 μεγέθη. Η μορφή σε ευθύ σχήμα, με βάρος περίπου 1,9 κιλά, είναι, το μέγεθος σε σχήμα μπολ, με βάρος περίπου 1,450 κιλά; Διαθέσιμα τόσο σε γυμνή μορφή όσο και σε συσκευασία κενού αέρος. eυθύ σχήμα 1,9 κιλά; eυθύ σχήμα ½ κιλό 1,00; eυθύ σχήμα ¼ κιλό 0,500 μπολ 1,400 κιλά; ½ κιλό 0,700; ¼ κιλό 0,350
ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ - Ωριμασμένο

ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ - Ωριμασμένο

Η ωρίμανση στο ζυρό με μέλισσα προσφέρει στο πεκορίνο ένα λεπτό άρωμα λεμονιού που μαγεύει και προκαλεί περιέργεια. Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά; Διαθέσιμη επίσης σε συσκευασία κενών αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά; Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά; Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
MARZOLINO DI PIENZA - Φρέσκο

MARZOLINO DI PIENZA - Φρέσκο

Είναι ένα τυρί από καθαρό πρόβειο γάλα σε οβάλ σχήμα και με βάρος περίπου 0,800 κιλά. Παραγόταν παλαιότερα μόνο με το γάλα της άνοιξης, σε αντίθεση με τώρα που είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο το χρόνο. "Το βάρος και η σχετική οβάλ μορφή λέγεται ότι οφείλονται στη μετατροπή αυτού του προϊόντος σχεδόν στο τέλος της πήξης και τοποθετείται απευθείας στη σούπα σε οβάλ σχήμα, διότι διαφορετικά, η ζύμη δεν θα ήταν αρκετή για να αποκτήσει την παραδοσιακή σχήμα που σερβίρεται σε μπολ." Φρέσκο πεκορίνο ωριμασμένο για περίπου 15 ημέρες.
PECORINO MARZOLINO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

PECORINO MARZOLINO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

Μαρζολίνο φύσης β weighing 0,850 kg σε ολόκληρη μορφή και επίσης σε συσκευασία κενού 0,850 kg σε ολόκληρη μορφή.
PECORINO D O P - Φρέσκο

PECORINO D O P - Φρέσκο

Παράγεται με γάλα που προέρχεται από συγκεκριμένες περιοχές, όπως ορίζεται από τον κανονισμό του Συνεταιρισμού για τη διαχείριση και παραγωγή του πεκορίνο DOP. Η πήξη γίνεται σε θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 35 και 38°C και η θρυμματισμένη καζίνη πρέπει να έχει μέγεθος καρυδιού. Η μορφή μπορεί να ζυγίζει από 1,00 kg έως 3,50 kg. Η εταιρεία μας προσφέρει κομμάτι περίπου 2,00 kg, ωριμασμένο τουλάχιστον 20 ημέρες. Η ζύμη είναι λευκή και συμπαγής και η γεύση φρέσκια και απαράμιλλη.
PECORINO ROSSO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

PECORINO ROSSO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

Το pecorino rosso natura επεξεργασμένο σε κρούστα με συμπυκνωμένο ντομάτα; διαθέσιμο σε μορφή σκεύους βάρους kg. 1,5 / ολόκληρη μορφή και επίσης σε συσκευασία κενών όπως ακολουθεί: kg. 1.5 ολόκληρη μορφή; kg. 0.750 μισή μορφή; kg. 0,350 τέταρτο της μορφής.
PECORINO CACIO DI PIENZA - Φρέσκο

PECORINO CACIO DI PIENZA - Φρέσκο

Είναι ένα τυρί που παρασκευάζεται μόνο από γάλα προβάτου, παραγόμενο σε σχήμα μπολ, χαρακτηριστικό της Val d'Orcia, με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
VALDORCINO DI PIENZA - Φρέσκο

VALDORCINO DI PIENZA - Φρέσκο

Στη γκάμα των φρέσκων προϊόντων, προτείνουμε ένα τυρί πεκορίνο μικρού μεγέθους και στρογγυλού σχήματος, που χαρακτηρίζεται σε όλη την περιφέρεια από διαλείπουσες ρίγες σε χαμηλό ανάγλυφο. Η προβλεπόμενη ωρίμανση είναι περίπου 10 ημέρες, με αυτή την ωρίμανση, το προϊόν παραμένει μαλακό και με ήπια γεύση. Το βάρος της μορφής είναι περίπου 0,500 κιλά. Διατίθεται επίσης σε συσκευασία s/v ολόκληρο.
ΩΡΙΜΑ BIO VALDORCINO - Βιολογικό

ΩΡΙΜΑ BIO VALDORCINO - Βιολογικό

το ώριμο τυρί Valdorcino, με 4 μήνες ωρίμανσης, Βάρος kg. 0.500
350g Καθαρή Ρικότα από Πρόβειο Γάλα - Ρικότα

350g Καθαρή Ρικότα από Πρόβειο Γάλα - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που απομένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C και συσκευάζεται σε θερμοσυσκευασμένο δοχείο βάρους περίπου 2 κιλών. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Βάρος φουσκέλας περίπου 350 γρ.
ΩΡΙΜΑ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ - Ωριμα

ΩΡΙΜΑ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ - Ωριμα

Πεκορίνο ωριμασμένο σε κρούστα καρυδιάς Το πεκορίνο ωριμασμένο σε κρούστα καρυδιάς είναι ένα ιδιαίτερο τυρί με ελαφρώς πικρή γεύση, χάρη στην ωρίμανση που πραγματοποιείται κάτω από ένα πέπλο φύλλων καρυδιάς. Σίγουρα, ακόμη και αν προσπαθήσουμε, δεν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε με λόγια την νοστιμιά αυτού του πολύτιμου και αρχαίου ΤΥΡΙΟΥ; αυτό που μπορούμε ωστόσο να δηλώσουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο ουρανίσκος ενθουσιάζεται!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ!!! Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά;
ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ - Ρικότα

ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που απομένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά από το οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος το λειαίνει και το θερμαίνει μέχρι μια θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους περίπου 1,2 κιλών και 2,00 κιλών.
Βιολογικό Μαζολίνο Πεκονίνο - Βιολογικό

Βιολογικό Μαζολίνο Πεκονίνο - Βιολογικό

Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένο γάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο γάλα. Το βιολογικό μαρζολίνο, με 15/20 ημέρες ωρίμανσης, είναι ένα προϊόν σε οβάλ μορφή, με βάρος περίπου 0,800 κιλά;
RICOTTA ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΙΣΣΑΣ KG 2,00 - Ρικότα

RICOTTA ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΙΣΣΑΣ KG 2,00 - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που μένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν προκύπτει θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C και συσκευάζεται σε θερμοσυστεγασμένο δοχείο βάρους περίπου 2 κιλών. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Βάρος φουσκέλας kg. 2,00 περίπου
Μικτή Ρικότα Βαλντόρτσια - Ρικότα

Μικτή Ρικότα Βαλντόρτσια - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που μένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος και κρέμας. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80° C και στη συνέχεια συσκευάζεται σε θερμομονωμένο δοχείο βάρους περίπου 2 κιλών. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Βάρος φουσκέλας kg. 2,00 περίπου